gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben.
Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.
A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
mikrohullámú sütőben 0%-a kelt ki.
A mikrohullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra, fertőtlenítésre.
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak.
A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében,
hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott,
ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota.
Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.
Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:
meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?
Svájcban, Franciaországban és több más országban is tilos reklámozni a
Mikrohullámú sütőket!
Svájci orvosok nyolc önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben).
A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.
Elsőként egy biotermelő nyers tejét,
másodikként ugyanezt hagyományos módon felforralva,
harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet,
negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben felforralva.
Ötödikként nyers biozöldséget,
hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve,
hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek,
és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték.
Az eredmény a következő lett:
"A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló
(a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően
meghatározó) elváltozásokat okozott,
csökkent valamennyi hemoglobin érték
(vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént),
valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.
A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott.
A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek.
Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította.
A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy
fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén
(kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő)
folyamatok kezdetét váltja ki.
S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR
KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.
Ezt a felhívást egy amerikai orvosi intézet kutatócsoportja adta közre
( Walter Reed Army Medical Center )
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése